Stoiximan Super League

Δύσκολη έξοδος για ΠΑΟΚ στη μετά-Πρίγιοβιτς εποχή

Το πρώτο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν δίνει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα γίνει το ματς με τον Αστέρα.

Ερωτηματικό αποτελεί η διεξαγωγή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μέχρι και χθες το βράδυ το χιόνι στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έφτασε τους 10 πόντους, ενώ είχαν συγκεντρωθεί συνολικά 500 κυβικά χιόνι που θα επιχειρηθεί να απομακρυνθεί σήμερα. Απαραίτητη προϋπόθεση, ωστόσο, αποτελεί ότι δεν έχει θα έχει παγώσει το τερέν από την περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό, το σημερινό (εφόσον διεξαχθεί) παιχνίδι θα είναι το πρώτο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για την Αλ Ιτιχάντ. Πρόκειται για μία σημαντική απώλεια για τους Θεσσαλονικείς, καθώς ο Πρίγιοβιτς την τελευταία διετία σε 86 αναμετρήσεις είχε πετύχει 55 γκολ και είχε μοιράσει και 8 ασίστ.

Ο παίκτης που θα κληθεί σε πρώτη φάση να καλύψει το κενό του Σέρβου άσου είναι ο Ακπόμ. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Ζαμπά, Πέλκας και Λημνιός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x