Ιταλία

Δύσκολη η παραμονή των Μέρτενς και Καγεχόν στη Νάπολι

Δεν φαίνεται να πείθονται οι δύο επιθετικοί των «παρτονοπέι» από τις προθέσεις της ομάδας τους και με τα συμβόλαιά τους να εκπνέουν τον προσεχή Ιούνιο, σκέφτονται ήδη τον επόμενο «σταθμό» τους.

Πολύ κοντά στο τέλος της συνεργασίας τους με τη Νάπολι βρίσκονται οι Νράις Μέρτενς και Χοσέ Καγεχόν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Tuttosport».

Τα συμβόλαια αμφότερων των επιθετικών των Ναπολιτάνων εκπνέουν στο τέλος της σεζόν και -βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ- κανείς εκ των δύο δεν φαίνεται πεισμένος για τις προθέσεις των «παρτονοπέι».

Σε ότι αφορά πάντως την περίπτωση του Μέρτενς, το ιταλικό Μέσο αναφέρει ότι η Νάπολι έχει προτείνει στον 32χρονο Βέλγο τετραετή επέκταση της ισχύουσας συμφωνίας τους. Μάλιστα, η πρότασή τους περιλαμβάνει και την προοπτική παραμονής του ποδοσφαιριστή και μετά την απόσυρσή του σε ρόλο τιμ μάνατζερ.

Παρόλα αυτά, ο Μέρτενς φέρεται να κοιτάει με καλύτερο «μάτι» την προοπτική της μετακίνησής του στο MLS, ή στην Κίνα από την οποία -όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport»- αναμένει προσφορά.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x