Στο περιθώριο της σπουδαίας εκδήλωσης που έλαβε χώρα στη Βούλα για τον Γιάννη Μαντζουράνη, ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος έστειλε το μήνυμα ότι η διοίκηση του δεν θα σταματήσει να παλεύει για το καλό της ομάδας παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν, ενώ έκανε λόγο και για σημαντικά θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

«Ο Γιάννης είναι πάντα στην ομάδα ανεξαρτήτου κατηγορίας και αθλήματος. Και αυτό είναι που πιστεύω, ότι πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι ευτυχία για μας που έχουμε τον διασημότερο και πιο αγνό έλληνα φίλαθλο», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς είμαστε εδώ και θα μείνουμε εδώ. Δεν είμαστε πυροτέχνηματα όπως κάποιες ομάδες που προσπαθούν με γνωριμίες και συγκυρίες να κάνουν μία κίνηση για να βρεθούν σε παραπάνω κατηγορίες. Εμείς θέλουμε να πάμε βήμα–βήμα. Δυστυχώς όμως ακόμα και για τα αυτονόητα εμείς πρέπει να δίνουμε τεράστιο αγώνα. Πρέπει να δώσουμε τεράστιο αγώνα για να βρούμε χρήματα για ένα γήπεδο, τα βρήκαμε. Τεράστιο αγώνα για να βρούμε χώρο για το γήπεδο, το προσπαθούμε», ανέφερε και κατέληξε:

«Τεράστιο αγώνα για το αυτονόητο πως δεν μπορούμε να παίξουμε μπαράζ τέσσερις πρωταθλητές που αντιπροσωπεύουν 2.000.000 η 3.000.000 κόσμο και κατ’ αντιστοιχία με άλλους ομίλους να είναι ομάδες –πρωταθλητές με 20.000 κόσμο. Για τα πάντα εμείς δίνουμε αγώνα και τίποτα δεν μας χαρίζεται. Για αυτό όμως είμαστε Εθνικοί και για αυτό γεννηθήκαμε Εθνικοί. Είμαστε αγωνιστές και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε.