Αγγλία

Δώνης: «Δεν βαριόσουν ποτέ την Άρσεναλ του Βενγκέρ»

Ο Γιώργος Δώνης μοιράζεται με το England365.gr αναμνήσεις από τις… ξεχωριστές συναντήσεις του με τον Αρσέν Βενγκέρ, όντας παρών στο ντεμπούτο του εμβληματικού τεχνικού στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η ανακοίνωση αποχώρησης του 68χρονου κόουτς από τον πάγκο των «gunners» έπειτα από σχεδόν 22 χρόνια αποτελεί φυσικά το φλέγον θέμα των τελευταίων ωρών και ο καταλληλότερος άνθρωπος για να μιλήσει στη χώρα μας για το αντίο του Αλσατού δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Έλληνα τεχνικό!

Στις 12 Οκτωβρίου του 1996 και λίγες μόλις ημέρες μετά την έναρξη της συνεργασίας του Βενγκέρ με τους «κανονιέρηδες» (σ.σ. 01.10.1996), ο νεοφερμένος... καθηγητής φυσικής με τα περίεργα γυαλάκια έδινε στο «Ίγουντ Παρκ» την πρώτη από τις 1.228 «μάχες» που ακολούθησαν έως σήμερα και ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είχε τη ευκαιρία να αντιμετωπίσει για 64 λεπτά την πρώτη έκδοση της Άρσεναλ που οραματίστηκε κάποτε το πρόσωπο της ημέρας…

Κύριε Δώνη, αρχικά τι θυμάστε από το συγκεκριμένο παιχνίδι;

Ήταν ένα ματς στο «Ίγουντ Παρκ» στις αρχές του πρωταθλήματος εκείνης τη σεζόν. Η Άρσεναλ όπως κάθε χρονιά έτσι και τότε, διέθετε ένα εξαιρετικό σύνολο το οποίο κατάφερε να φτάσει στη νίκη με δύο τέρματα του Ράιτ. Ήταν το ντεμπούτο της θητείας του Βενγκέρ στην Άρσεναλ, το ξεκίνημα μιας εποχής κατά τη διάρκεια της οποίας κατάφερε να αφήσει το στίγμα του με τις ιδέες και τις νέες προπονητικές του μεθόδους.



Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x