Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της Κύπρου του Απόλλωνα Λεμεσού, παίρνοντας ρεβάνς για την πρόσφατη βαριά ήττα με 4-0 στο ΓΣΠ, ωστόσο στο επίκεντρο μετά τη λήξη του αγώνα βρέθηκε η υπόθεση του Έργκους Κάτσε.

Ο Αλβανός αμυντικός χαφ δεν έκλεισε τελικά στους Κύπριους, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας απείλησαν ότι αν ο Κάτσε υπογράψει, τότε κάτι τέτοιο δεν θα γίνει αποδεκτό από τους ίδιους λόγω των φωτογραφιών στις οποίες κρατούσε χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας.

Για το συγκεκριμένο θέμα ρωτήθηκε ο Γιώργος Δώνης και είπε:

«Αγωνιστικά ο Κάτσε ήταν μέσα στις δυο πρώτες μου επιλογές μου από την αρχή μαζί με τον Οφόρι. Θεωρώ ότι χάσαμε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Πάνω από όλα είμαι Έλληνας και αγαπάω την πατρίδα μου.

Η χώρα μου βρίσκεται εκεί που βρίσκεται από όσους την έχουν κυβερνήσει. Νομίζω ότι ειδικά η χώρα μου δεν κινδυνεύει από κανένα Κάτσε, κινδυνεύει από τους ίδιους τους Έλληνες. Είμαστε άδικοι απέναντι σε ένα νέο παιδί».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ