Stoiximan Super League

Δώνης: «Φτάσαμε κοντά στη νίκη, ανώτερος ο Ολυμπιακός. Με στεναχώρησαν οι παίκτες μου…»

Ο Γιώργος Δώνης δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εξήγησε τον λόγο που έχει παράπονα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά μίλησε για:

Αρχικά θέλησε να πει κάτι εξωαγωνιστικό: «Τη συμπαράστασή μου για αυτό που συνέβη στις κερκίδες. Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος και να πρόκειται για κάτι περαστικό».

-τα παράπονα που έχει ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία: «Δεν κάνω σχόλιο για τη διαιτησία από την αρχή του πρωταθλήματος».

-το αν είναι δικαίωση το αποτέλεσμα για το πλάνο του, παρά το γεγονός ότι δέχτηκε φάσεις η ομάδα του: «Δεν μπορείς να μιλάς για δικαίωση, αλλά για αποτελεσματικότητα στο ποδόσφαιρο. Όταν κρίνω την ομάδα μου, παρά την πίεση που έχω μετά τα ματς, προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Κρατάμε μόνο τη μαχητικότητά μας και την οργάνωσή μας κοντά στην εστία μας. Πρόκειται για το χειρότερό μας παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια. Δεν διακρίθηκε ούτε ένας παίκτης με την μπάλα στα πόδια. Όσες φορές και να κερδίσαμε την μπάλα, τη δίναμε στον αντίπαλο και γενικότερα ήμασταν αγχωμένοι. Γενικότερα ήμασταν κακοί με την μπάλα στα πόδια. Με στεναχώρησαν πάρα πολύ οι παίκτες μου, από την αντίδρασή τους σε αυτό το κομμάτι.

Ωστόσο, από τέτοια ματς μπορούν να εξελιχθούν οι παίκτες σε αυτό το κομμάτι. Να παίρνουμε πράγματα. Φτάσαμε κοντά στο να κερδίσουμε, παρότι ήταν ανώτερος ο Ολυμπιακός. Κρατάμε το αποτέλεσμα, που είναι θετικό και μαζεύουμε εμπειρίες
».

-τον τραυματισμό του Διούδη και το χειροκρότημα του κόσμου: «Έχει διάσειση, κάνει αιμοπτύσεις. Δεν μπορώ να ξέρω τον χρόνο απουσίας. Πρόκειται για παιχνίδι και οι αντιπαλότητες μένουν εντός αγωνιστικού χώρου, ήταν μια ωραία εικόνα».

-τον Κότσαρη και το τι κρατάει γενικά: «Όλα τα παιδιά είναι σε ετοιμότητα και όλα τα παιδιά δουλεύουν καλά και επαγγελματικά. Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος. Το σημαντικό είναι πέραν των επεμβάσεών του είναι και η συμπεριφορά του κάτω από τα δοκάρια. Ενέπνεε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Με αντιπάλους καλύτερου επιπέδου, δυσκολευόμαστε. Θα πρέπει να ανέβουμε σε αυτό το κομμάτι, να πιέσουμε το μυαλό μας, να ανεβάσουμε την ποιότητά μας και την έντασή μας, ώστε να κερδίσουμε τέτοιους αντιπάλους στο μέλλον. Είναι δύσκολο κομμάτι, το να ξεμαρκαριστείς με την μπάλα στα πόδια».

- το ποια ομάδα ξεχωρίζει από τους μεγάλους: «Όλες οι ομάδες είναι καλές από αυτές για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα, που είναι μαζί από πέρυσι. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια και έχει καλή οργάνωση, ενώ ο Ολυμπιακός έχει πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Διότι έπειτα από κάποιες χρονιές που δεν ήταν οι καλύτερες. Προσπαθεί να δημιουργήσει. Τα νέο πρότζεκτ θέλουν συμπαράσταση. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολη η λέξη υπομονή για τον κόσμο».

-τους τραυματισμούς του Παναθηναϊκού: «Ήταν πρόβλημα τα τελευταία λεπτά, διότι παίζαμε με εννέα ποδοσφαιριστές στο τελευταίο 20λεπτο, λόγω του Μουνιέ, του οποίου γύρισε ο αστράγαλος και του Μακέντα, που είχε σφίξιμο και πάθαινε και πάθαινε κράμπες. Αλλά είχαμε κλείσει τις αλλαγές. Στον Γιόχανσον είδαμε το πρόβλημα στο τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x