Stoiximan Super League

Δώνης: «Κακό παιχνίδι αλλά δικαιολογείται λόγω των τόσων νέων, νωρίς να πούμε ότι έχουμε πρόβλημα»

Στην απειρία των παικτών του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Γιώργος Δώνης, εξηγώντας την ήττα από τη Μπέρσοτ ενώ ξεκαθάρισε πως αν δεν ήταν το φιλικό με τον Άγιαξ θα είχε άλλη προσέγγιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στην κάμερα της Nova:

Για τα συμπεράσματά του από το σημερινό ματς: «Θεωρώ ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς, είχαμε λάθος επιλογές, λάθος πάσες. Δικαιολογείται όταν παίζουν τόσοι νέοι αλλά θέλαμε να τα δούμε αυτά τα παιδιά σε ένα φιλικό. Πολλές φορές είναι δύσκολο όταν είναι όλοι μαζί. Όταν έγιναν οι αλλαγές και πάλι είχαμε προβλήματα. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς».

Για το ότι δεν είχε δημιουργία στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός: «Νομίζω ότι είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Αυτό θα φανεί στην πορεία των πραγμάτων. Αν δεν είχαμε το παιχνίδι με τον Άγιαξ θα χειριζόμασταν διαφορετικά αυτό το παιχνίδι. Είναι νωρίς να πούμε ότι έχουμε πρόβλημα».

Για τη χρησιμοποίηση του Κολοβού: «Έχει κάνει προετοιμασία, είναι σημαντικό να μαθαίνει το πλάνο της ομάδας. Να έχει επικοινωνία με τους συμπαίκτες του».

Για τις μεταγραφές: «Είναι μια διαδικασία που τη χειρίζεται ο κ. Νταμπίζας ώστε να έρθουν οι ποδοσφαιριστές. Οι διαπραγματεύσεις είναι μια διαδικασία που δεν ξέρουμε πόσες ημέρες μπορεί να πάρουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x