Stoiximan Super League

Δώνης: «Όσο δεν βάζουμε γκολ τόσο θα χάνουμε βαθμούς, είναι μεγάλο το πρόβλημα»

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στην αδυναμία του Παναθηναϊκού να κάνει… εύκολα τα παιχνίδια με τους «μικρούς» λόγω της αδυναμίας στο σκοράρισμα και τόνισε πως δεν μπορεί να μπουν μεγάλοι στόχοι.

Σκασμένος εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού στον Βόλο ο Γιώργος Δώνης, με τον 50χρονο τεχνικό των «πράσινων» να κάνει ειδική μνεία στην έλλειψη του «εύκολου» γκολ από την ομάδα του.

«Δεν μπορούμε να βάζουμε μεγάλους στόχους από παιχνίδι σε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τα πλέι-οφ, όσο δεν έχουμε τη δυνατότητα να βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Είναι μεγάλο το πρόβλημα και γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με αντιπάλους όπως ο Βόλος, η Λάρισα, η Τρίπολη, η Ξάνθη, όπου δημιουργούμε προϋποθέσεις και τελικές αλλά δεν κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν και όσο δεν το λύνουμε, τόσο θα χάνουμε βαθμούς», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Επιλέξαμε ένα πολύ επιθετικό σχήμα στην αρχή, απλώς επειδή έβλεπα στη διάρκεια του πρώτου ημίχρονου να μην έρχεται το γκολ παρά την υπεροχή, ήθελα να βάλω ακόμα έναν φορ μέσα που μπορεί να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Συνεχίσαμε να έχουμε υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο, μας έλειπε το γκολ».

Παράλληλα, αναφερόμενος στον αντίπαλο του Παναθηναϊκού, ο Δώνης σημείωσε: «Ο Βόλος ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα, πάντα για τις νεοφώτιστες ομάδες είναι πάντα δύσκολο. Η κοιλιά που κάνει είναι φυσιολογική, είναι ένας ανταγωνιστικός σύλλογος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x