Stoiximan Super League

Δώνης: «Πιο καλοί όσο περνάει ο καιρός»

Ευχαριστημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού έμεινε ο Γιώργος Δώνης, τονίζοντας την πίστη του για συνεχή βελτίωση αλλά και ζητώντας την αποφυγή των εύκολων γκολ…

Ο Παναθηναϊκός έχασε μεν με 2-1 από την Αντβέρπ, ωστόσο έδειξε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον πρώτο του αγώνα επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα στην Άλκμααρ. Άποψη την οποία… συμμερίστηκε και ο Γιώργος Δώνης, με τον 48χρονο τεχνικό των «πράσινων» μάλιστα να επισημάνει τόσο τι του άρεσε όσο και τα σημεία που πρέπει να διορθώσουν οι παίκτες του στη συνέχεια...

«Το βασικό είναι σε κάθε παιχνίδι να βγάζουμε συμπεράσματα για το πως λειτουργεί η ομάδα. Περίμενα ότι σε αυτό το φιλικό θα ήμασταν περισσότερο κουρασμένοι επειδή έχουν δουλέψει πολύ καλά τα παιδιά αλλά και σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν δεμένοι αμυντικά. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά είχαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να χτίσουμε το παιχνίδι μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό», είπε αρχικά ο Δώνης, μετά τη λήξη του ματς με τους Βέλγους.

Και πρόσθεσε: «Γενικά βλέπω πως τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν όσα λέμε στις προπονήσεις. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε πιο καλοί στο 3-4-3, σε θέμα δυνάμεων, στις μονομαχίες. Θέλω να αποφεύγουμε τα εύκολα γκολ, όπως τα σημερινά και αυτά στο φιλικό με την Άλκμααρ».

Από εκεί και πέρα, κληθείς να μιλήσει για το πολύ όμορφο γκολ του Πασχάλη Στάικου, ο Έλληνας προπονητής τόνισε με νόημα: «Δεν θέλω να μιλήσω ατομικά, το αποφεύγω. Όλα τα νέα παιδιά έχουμε στόχο να εξελιχθούν. Δεν είναι εδώ μόνο για την προετοιμασία. Τα παιδιά με εκπλήσσουν ευχάριστα».

Ενώ, τέλος, σχολιάζοντας το ντεμπούτο του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο Δώνης σημείωσε: «Του είχα πει από χθες ότι θα μπει για 20 λεπτά. Έχει κάνει προετοιμασία, έχει παίξει φιλικά. Θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x