Stoiximan Super League

Δώνης: «Στο γήπεδο βλέπω τον προπονητή, όχι τον πατέρα μου»

Αισιόδοξος παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ο Χρήστος Δώνης, που ξεκαθάρισε ότι το 2013 τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 24χρονος μέσος στην Livesport, για:

- τις διαφορές με το 2013, όταν και πάλι οι πράσινοι είχαν πολλούς νεαρούς στην προετοιμασία:

«Όχι δεν το βλέπω έτσι. Προσωπικά πιστεύω ότι το καλοκαίρι του 2013 ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, όμως δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να συγκρίνω καταστάσεις. Ξέρουμε τι συμβαίνει στην ομάδα, αλλά αποδείξαμε πέρσι ότι είμαστε δυνατοί και πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρα».

-την απογοητευτική εικόνα που επικρατεί για τον Παναθηναϊκό:

«Εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτά που ακούγονται έξω από την ομάδα μας. Κάνουμε προπονήσεις, συνεχίζουμε την προετοιμασία και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν έρθει η έναρξη του πρωταθλήματος».

-τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού:

«Αρχίζουμε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ για μας. Επιβάλλεται , όμως να το βγάλουμε το συντομότερο δυνατό από πάνω μας. Δεν θέλω να θέσω στόχους, αλλά θα προσπαθήσουμε και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο για ότι καλύτερο γίνεται και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

-το γεγονός ότι έχει για προπονητή τον πατέρα του:

«Στην αρχή αισθάνθηκα περίεργα αλλά μέρα με τη μέρα το συνηθίζω. Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο δεν τον βλέπω ως πατέρα, αλλά ως προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x