Europa League

Δώνης στον ΣΠΟΡ FM: «Υπάρχει απογοήτευση που δεν βάλαμε περισσότερα γκολ»

Ευχαριστημένος για τη νίκη αλλά και «σκασμένος» από το ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα απέναντι στην Γκαμπάλα εμφανίστηκε ο Χρήστος Δώνης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα του Χρήστου Δώνη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Γκαμπάλα. Ο 23χρονος μέσος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Διονύση Δεσύλλα, στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας τονίζοντας πως η επικράτηση θα μπορούσε να είχε συνδυαστεί με περισσότερα τέρματα.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι θετικό το ότι πήραμε τη νίκη. Θα πάμε την Πέμπτη να πάρουμε την πρόκριση. Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, ελπίζω να τα βάλουμε την επόμενη εβδομάδα».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος: «Υπάρχει απογοήτευση για τα γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει. Σίγουρα η εικόνα μας είναι καλή και ενθαρρυντική ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να δουλέψω πολύ. Να προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα απ’ τις προπονήσεις και να αξιοποιώ τις ευκαιρίες που μου δίνονται».

Για τον κόσμο που γέμισε τη Λεωφόρο: «Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ελπίζω να τους κάνουμε ακόμη πιο χαρούμενους στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x