Stoiximan Super League

Δώνης: «Θα μιλήσω με Νταμπίζα-Αλαφούζο και θα δούμε τι θα γίνει»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον πάγκο του Παναθηναϊκού άφησε και στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης, λέγοντας πως θα μιλήσει με τους Νίκο Δώνη και Γιάννη Αλαφούζο.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον πάγκο του Παναθηναϊκού άφησε και στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού ήταν φουλ απογοητευμένος από την βαριά ήττα από τον Άρη και ανέφερε πως έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του και ένα εξ αυτών είναι η αποχώρησή του. Ωστόσο, πρώτα θα συζητήσει με τους Νίκους Νταμπίζα και Γιάννη Αλαφούζο και μετά θα πάρει την απόφασή του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μίλησα με τους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Είμαι ένας άνθρωπος που διατηρώ την ψυχραιμία μου, δεν θέλω να παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου, είπα και στους ποδοσφαιριστές πως θα αφήσω να περάσει το βράδυ και θα κάνω μια κουβέντα με τον Νταμπίζα και τον πρόεδρο. Υπάρχει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο αποχώρησης. Ο Παναθηναϊκός για μένα δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά, είναι ένα έξτρα φορτίο στις πλάτες μου που με μεγάλη χαρά προσπαθώ να υπηρετήσω. Δυστυχώς τις πρώτες αγωνιστικές δείχνουμε μια ομάδα με τεράστια προβλήματα. Μια εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν. Πάνω σε αυτή την εικόνα θα πρέπει να παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις για την ομάδα».

Υπάρχει ποδοσφαιρική εξήγηση για την εικόνα που δείχνει η ομάδα και τα τραγικά λάθη;
«Ειλικρινά και εγώ αν ήμουν από τη δική σας πλευρά την ίδια ερώτηση θα έκανα. Δεν νομίζω ότι μπορείς να δώσεις ποδοσφαιρική εξήγηση. Γίνονται λάθη που είναι πέρα από το φυσιολογικό και μας επηρεάζει γιατί δείχνουμε μια εικόνα μιας ομάδας που δείχνει πως δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, μιας ομάδας με τεράστια κενά. Δεν μπορώ να δώσω ποδοσφαιρική εξήγηση».

Αν καταλάβαμε καλά από τα λεγόμενα σας έχετε θέσει την παραίτηση σας υπόψιν του κ. Νταμπίζα και του κ. Αλαφούζου και περιμένετε να δείτε αν θα γίνει αποδεκτή;
«Δεν έκανα αυτή τη δήλωση. Νομίζω μιλάω καλά τα ελληνικά και προσπαθώ να διατυπώσω τις σκέψεις μου επειδή μιλάω ανοιχτά στους ποδοσφαιριστές μου ήθελα να ξέρω πως αισθάνονται και τις σκέψεις που έχω και να συζητήσουμε με ψυχραιμία».

Υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με τους Αλαφούζο-Νταμπίζα;
«Όχι ακόμα, αλλά θα μιλήσουμε από αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x