Stoiximan Super League

Δώνης: «Το χειρότερο 30λεπτο της χρονιάς, στο τέλος θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε»

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στην κακή απόδοση στην επανάληψη και ειδικά μετά το 60’ και δήλωσε σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τον στόχο του στο τέλος της σεζόν.

Στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο Παναθηναϊκός σήμερα στο Ηράκλειο και τα οποία οδήγησαν στην ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ στάθηκε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Παράλληλα, ο 49χρονος τεχνικός εξέφρασε την πίστη του ότι το «τριφύλλι» θα πετύχει στο τέλος της χρονιάς τον στόχο που έχει θέσει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκ νέου στην εξέλιξη που πρέπει να έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης:

Για το αν περίμενε τον ΟΦΗ έτσι: «Περιμένω όλα τα παιχνίδια πολύ δύσκολα και περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς και θα έμπαινε για μια μάχη και να πάρει αποτέλεσμα. Περιμέναμε το παιχνίδι πολύ δυνατό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το δεύτερο. Βγάλαμε συνεργασίες και φάσεις, αλλά σε λεπτομέρειες δεχθήκαμε δύο τέρματα που δεν είχαμε συνοχή και σταθερότητα. Και αυτός ήταν ο λόγος που χάναμε με 2-1.Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό, δεν είχαμε ηρεμία να λειτουργήσουμε την μπάλα. Μετά το 3-1 ήταν το χειρότερο σημείο μας σε όλο το πρωτάθλημα. 30 λεπτά δεν είχαμε συνοχή, χάναμε την μπάλα εύκολα και περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι. Το χειρότερο τριαντάλεπτο της χρονιάς».

Για το πρέσινγκ του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ προσπάθησε, αλλά εμείς στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε συνεργασίες. Αν δούμε τα γκολ ήταν και τα δύο από λάθη μας. Περιμέναμε αυτό το κομμάτι».

Για το αν επηρεάσει την ομάδα αυτή η ήττα: «Εγώ δεν φοβάμαι, ούτε η ομάδα γιατί σε μια ολόκληρη σεζόν θα υπάρχουν παιχνίδια καλά, μέτρια και άσχημα. Κάθε ματς σου δίνει συμπεράσματα και για εμάς ακόμα και όταν μας συμβαίνουν άσχημα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με πειθαρχία στο πλάνο μας κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος της σεζόν θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το διοικητικό: «Το σημαντικό για εμάς είναι η εξέλιξη της ομάδας. Θα συνεχίσουμε πιστά σε αυτό το πλάνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x