Κύπελλο Ελλάδας

Πέταγαν φωτιές τα Τρίκαλα!

Μανιασμένα τα Τρίκαλα επιβλήθηκαν πλήρως του Πανελευσινιακού στην πρεμιέρα του Κυπέλλου και με σκορ 5-0 έδειξαν πανέτοιμοι για το καθυστερημένο ξεκίνημα της Football League.

Ιδανικά ξεκίνησαν τις φετινές τους υποχρεώσεις τα Τρίκαλα που επιβλήθηκan 5-0 του Πανελευσινιακού στην πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Τρικαλινοί εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την αδράνεια του συλλόγου της Ελευσίνας και έδειξαν πανέτοιμοι για την… πολύπαθη πρεμιέρα της Football League. Κάτι που φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού, όταν στο δωδέκατο μόλις λεπτό άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Κουσκουνά, ενώ στο 23’ φάνηκε να κλειδώνει η νίκη με το δεύτερο τέρμα του 28χρονου επιθετικού.

Στο 45’ σειρά πήρε ο Μουμίν, ο οποίος σούταρε, η μπάλα χτύπησε στον Τσούπρο, άλλαξε πορεία κατέληξε στα δίχτυα του Στεργιώτη. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπαϊκαρά στο 76’, λίγα λεπτά μάλιστα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ως αλλαγή στη θέση του Κουσκουνά.

Το τελευταίο δεκάλεπτο του ματς άνηκε –δικαιωματικά- στον Γιαννιτσάνη, ο οποίος αρχικά τράνταξε το δοκάρι με δυνατό σουτ, ενώ στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με εξίσου όμορφο σουτ.

Πανελευσινιακός (Δημόπουλος): Στεργιώτης, Ζέλιος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Τσούπρος (46’ Ιορδανίδης), Κωστόπουλος (59’ Στόγιος), Καμπούρης, Δημόπουλος, Σταματάκης, Ρόκας, Ταμπάκης (46’ Γραικός).

Τρίκαλα (Γεωργιάδης): Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος (30’ Πίντο) , Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης, Σερζινο, Κουσκουνάς (73’ Μπαϊκαρά), Στεφάνοβιτς, Μίνγκας

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2-0
Πανευσινιακός-Τρίκαλα 0-5

Η βαθμολογία:
1. Τρίκαλα 3
2. ΠΑΟΚ 3
3. ΑΕΛ 0
4. Πανελευσινιακός 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ
ΑΕΛ-Πανελευσινιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x