Αγγλία

Εβρά: «Ο κόσμος γελάει με τη Γιουνάιτεντ, επειδή τους πονέσαμε τόσο πολύ στο παρελθόν»

Την άποψη πως ο κόσμος κοροϊδεύει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την τωρινή της κατάσταση, εξαιτίας του... πόνου που είχε μοιράσει στο παρελθόν, εξέφρασε ο Πατρίς Εβρά.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πατρίς Εβρά, θέλοντας να υπερασπιστεί την πρώην ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος αγωνίστηκε στους «κόκκινους διαβόλους» για οκτώ χρόνια (2006-2014) πανηγυρίζοντας συνολικά 15 τίτλους, με σημαντικότερους εξ αυτών τα πέντε πρωταθλήματα Αγγλίας, καθώς και το Champions League τη χρονιά 2007-08.

Ο Εβρά έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα του Μάντσεστερ, αφού συνεχίζει να την υποστηρίζει φανατικά, ενώ αρκετές φορές κάνει σχόλια και στα social media, που αφορούν την πορεία του συλλόγου.

Ένα εξ αυτών, το οποίο έκανε πρόσφατα, αναμένεται να συζητηθεί αρκετά. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος αριστερός μπακ ανέβασε ένα ποστ στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο κόσμος γελάει μ' εμάς, επειδή τους πονέσαμε τόσο πολύ στο παρελθόν! Αν δεν μας υποστηρίζετε στα δύσκολα δεν μπορείτε να μας υποστηρίζετε και όταν νικάμε! Χρειαζόμαστε θετική ενέργεια από όλους τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, ανεξαρτήτου θέσης που έχει ο καθένας στην ομάδα», ήταν το μήνυμα του Εβρά.



Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x