Super League 2

«Έβρεξε» πρόστιμα σε Κέρκυρα και Σπάρτη

Πρόστιμα ύψους 25 χιλιάδων ευρώ σε Κέρκυρα, Σπάρτη και στα στελέχη τους μοίρασε η Football League.

«Έβρεξε» πρόστιμα στην Football League.

Η διοργανώτρια αρχή μοίρασε πρόστιμα ύχους 25 χιλιάδων ευρώ σε Κέρκυρα, Σπάρτη αλλά και στα στελέχη των δύο ομάδων. Η ομάδα του Ιονίου τιμωρήθηκε για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου με πρόστιμο 4.000 ευρώ, ενώ 5.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στον διερμηνέα Νίκο Κουρσάρη και αντίστοιχο στον τεχνικό διευθυντή, Τάσο Βενέτη.

Σε ό,τι αφορά στην ομάδα της Λακωνίας, θα πληρώσει 4.000 ευρώ για τη μη δήλωση προπονητή - κατόχου UEFA Pro σε δύο αγώνες (με Τρίκαλα, Ηρακλή). Ερήμην, άλλωστε, δικάστηκε. Για το ματς με τον Γηραιό η Σπάρτη τιμωρήθηκε με 2.000 ευρώ και με 5.000 ευρώ ο Ποτής Τσιριμπής που δηλωνόταν ως τεχνικός διευθυντής.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ, χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και στον ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΡΣΑΡΗ, διερμηνέα της ΠΑΕ χρηματική ποινή ύψους δυο (2.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα ή το ανάλογο διάστημα σε αγωνιστικές ημέρες (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, 10/3/2019).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ, χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και στον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΒΕΝΕΤΗ, τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ χρηματική ποινή ύψους δυο (2.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα ή το ανάλογο διάστημα σε αγωνιστικές ημέρες (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, 10/3/2019).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ, χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΡΙΜΠΗ, τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ χρηματική ποινή ύψους δυο (2.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα ή το ανάλογο διάστημα σε αγωνιστικές ημέρες (αγώνας με ΠΑΕ Α.Ε.Π ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, 10/3/2019).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας με ΠΑΕ Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ, 6/3/2019).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΑΣΑ για ληξιπρόθεσμες οφειλές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x