Σε αναβολή οδηγήθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία θα συζητούνταν το θέμα της υπογειοποίησης των δρόμων γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αφορμή στάθηκε η εισβολή και η διαμαρτυρία των κατοίκων του Μαραθώνα, οι οποίοι απαίτησαν να υπάρξει συζήτηση για το θέμα του ΧΥΤΑ (παρότι αυτό βρισκόταν εκτός ημερήσιας διάταξης) θεωρώντας το πιο σημαντικό από αυτό της υπογειοποίησης.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου πρότεινε το θέμα για τον ΧΥΤΑ να συζητηθεί την 1η Μαρτίου, ωστόσο αυτό δεν έγινε δεκτό από τους κατοίκους του Μαραθώνα. Έτσι προκλήθηκε ένταση με τους φίλους της ΑΕΚ που έδωσαν το παρών στη συζήτηση και μάλιστα υπήρξαν καταγγελίες για μικροεπεισόδια, με κάποιους να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οριστική διακοπή της συνεδρίασης, χωρίς μάλιστα να οριστεί νέα ημερομηνία, με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά από λίγα λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια των Βαγγέλη Ασλανίδη, Μηνά Λυσσάνδρου, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Θωμά Μαύρου που εκπροσωπούσαν την ΑΕΚ στην συζήτηση.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ