Ελλάδα

«Έδειξαν χαρακτήρα τα παιδιά, κυριάρχησε ο Ολυμπιακός»

Τα εύσημα στους παίκτες του για το μεγάλο «διπλό» στο Μόναχο απένειμε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας. Τι είπε ο σκόρερ Γιώργος Μανθάτης και ο αρχηγός Μανώλης Σάλιακας.

O Ολυμπιακός ελπίζει σε πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Youth League μετά το μεγάλο διπλό στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας, στάθηκε στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, ώστε να φτάσουν στη νίκη.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Βασίλης Βούζας: «Μπράβο στα παιδιά. Έδειξαν χαρακτήρα και πάλεψαν για να κερδίσουν το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και είχε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ. Δεν είναι μικρό πράγμα γι’ αυτά τα παιδιά να κερδίζουν δυο φορές την Μπάγερν Μονάχου. Τα παιχνίδια αυτά τα κέρδισε η τακτική και το πάθος. Η ομάδα έδειξε πως έχει δυνατότητες. Είμαστε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης και θα τα δώσουμε όλα στο τελευταίο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι η πρόκριση. Στο Μόναχο ήμασταν ουσιαστικοί και δεν κάναμε σοβαρά λάθη. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να μας στηρίξει έδωσε ώθηση στα παιδιά».

Γιώργος Μανθάτης: «Δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μπάγερν Μονάχου. Σε κάθε παιχνίδι αγωνιζόμαστε για τη νίκη και για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά και δεν αφήσαμε την Μπάγερν που ήθελε πολύ το παιχνίδι να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Αυτή τη φορά πήγαμε έως το τέλος και πήραμε αυτό που θέλαμε. Δεν χύσαμε την καρδάρα με το γάλα. Σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός είναι ακόμη ζωντανός. Θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε κόντρα στην Άρσεναλ. Έχουμε δείξει πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Σήμερα περίμενα πως θα σκοράρω. Είχα μια προαίσθηση».

Μανώλης Σάλιακας: «Όποιος έβαζε γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Η Μπάγερν είναι μια καλή ομάδα αλλά εμείς παίξαμε καλύτερα σήμερα. Μπράβο σε όλους για τη νίκη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να στοχεύουμε στην πρόκριση. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε να μας δει και να μας εμψυχώσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x