Ισπανία

Έντερσον: «Μπορώ να αγωνιστώ στο κέντρο και να εκτελώ φάουλ»

Την ικανότητα του να αγωνίζεται με την μπάλα στα πόδια παραδέχτηκε ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον, δηλώνοντας ότι μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο εκτελώντας μάλιστα και τα φάουλ.

Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες με την μπάλα στα πόδια, έχει τεράστιο ταλέντο και βρίσκεται ήδη στα βασικά πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι παραδέχεται τις ικανότητες και το ταλέντο που διαθέτει πέρα από την θέση του τερματοφύλακα και δεν δίστασε να αναφέρει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει εάν παίξει στο χώρο του κέντρου, μάλιστα να εκτελεί και τις στημένες φάσεις για την ομάδα του.

Μιλώντας στο περιοδικό του Four Four Two, είπε: «Όταν αγωνιζόμουν στις ομάδα νέων της Μπενφίκα, σχεδόν πάντα με φώναζαν να αγωνιστώ στο κέντρο όταν κάποιος έλειπε και δεν ήμουν στεναχωρημένος. Εάν χρειαστεί, θα είμαι διαθέσιμος να αγωνιστώ σε αυτή τη θέση. Δεν θα είναι εύκολο, ειδικά στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά νομίζω θα ανταπεξέλθω».

Ενώ για τις εκτελέσεις των φάουλ ανέφερε: «Ένας από τους προπονητές μου με ενθάρρυνε να προσπαθήσω να εκτελέσω φάουλ. Στην αρχή δεν ήθελα και με πίεζαν να το κάνω. Όταν άρχισα να σκοράρω μερικά γκολ, όλα άλλαξαν. Αλλά πλέον δεν εκτελώ κανένα. Η Σίτι έχει αρκετούς σπεσιαλίστες για τα στημένα».

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x