Γενικά

Έντερσον: «Ο Άλισον είναι ένα βήμα μπροστά από εμένα»

Για τη σχέση του με τον έτερο τερματοφύλακα της εθνικής Βραζιλίας, Άλισον Μπέκερ, μίλησε ο Έντερσον Μοράες σε Mέσο της πατρίδας του.

Στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας αυτήν τη στιγμή αγωνίζονται δύο εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του κόσμου. O λόγος για τους Άλισον Μπέκερ και Έντερσον Μοράες.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση αυτή σε Μέσο της πατρίδας του, τονίζοντας πως ο κίπερ της Λίβερπουλ είναι ένα βήμα πιο μπροστά από εκείνον στην "ιεραρχία" της εθνικής.

Άλλωστε, ο Τίτε, ο ομοσπονδιακός προπονητής της «σελεσάο», στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας είχε προτιμήσει τον Άλισον Μπέκερ για τη θέση του βασικού γκολκίπερ, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις.

«Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη ομοιότητα μεταξύ των δύο μας. Έχει κάνει ένα πολύ θετικό ξεκίνημα στη σεζόν με τη Λίβερπουλ», ανέφερε.

«Είναι ένα βήμα μπροστά μου στην εθνική, άλλωστε έχει παίξει και σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Βραζιλία έχει πολύ καλούς τερματοφύλακες, όσοι έρχονται εδώ κάνουν πολύ καλή δουλειά. Είναι μεγάλη προσδοκία για κάποιον να αντιπροσωπεύει την εθνική Βραζιλίας», πρόσθεσε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην πολύ καλή σχέση που διατηρούν οι δύο τους, λέγοντας πως: «Είχαμε δειπνήσει μαζί με τον Άλισον όταν ήρθε στο Λίβερπουλ για πρώτη φορά. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, είναι φίλος μου», κατέληξε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x