Ισπανία

Εντμίλσον: «Λάθος του Νεϊμάρ να φύγει από την Μπαρτσελόνα»

Λανθασμένη χαρακτήρισε ο Εντμίλσον την απόφαση του Νεϊμάρ να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να πάει στην Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τον τελευταίο καιρό φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Νεϊμάρ να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος σταρ δείχνει μετανιωμένος με την επιλογή του να αφήσει τους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2017 έναντι του ποσού ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ και να γίνει κάτοικος Παρισιού για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα, Εντμίλσον, με συνέντευξη του στο «Goal» χαρακτήρισε λάθος την απόφαση του 26χρονου συμπατριώτη του να φύγει από την Βαρκελώνη. Παράλληλα τόνισε πως πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο αν θέλει να φτάσει στην κορυφή του κόσμου.

«Το να φύγει από την Μπαρτσελόνα και να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν θεωρώ πως ήταν λάθος, καθώς εκτός των άλλων πλησίαζε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν ήθελε να είναι το νο.1 στον κόσμο θα το πετύχαινε γρηγορότερα αν έμενε στην Μπαρτσελόνα από ότι να πάει στην Γαλλία» δήλωσε αρχικά ο 42χρονος Βραζιλιάνος και συμπλήρωσε πως: «Είναι δύσκολο να το πετύχει αυτό στην Ligue 1, γιατί η Παρί είναι δύο ή τρία σκαλιά πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν είναι ότι οι αντίπαλοι τους είναι κακοί, αλλά το γεγονός πως η Παρί έχει ένα παγκοσμίου εμβέλειας ρόστερ».

«Ελπίζω να παραμείνει συγκεντρωμένος και ενθουσιώδεις, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή ανεξάρτητα από το ταλέντο του. Αντίθετα, αν δεν είναι χαρούμενος και δεν συμπεριφέρεται σαν επαγγελματίας μπορεί να έχει τα πιο όμορφα μαλλιά του κόσμου αλλά ποτέ δεν θα φτάσει εκεί που θέλει» προσέθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x