Ελλάδα

Εντολή για κατάσχεση στην ΕΠΣ Βοιωτίας!

Κρίθηκε ότι κακώς οι ρέφερι απέδιδαν τα ποσοστά από τις διαιτησίες τους στην ΕΠΣ Βοιωτίας κατά την περίοδο 2009-2010

Σε περιπέτειες μπήκε ένας εκ των βασικών υποστηρικτών της διοίκησης Γκιρτζίκη. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Βαγγέλης Τοπολιάτης, έχασε πριν από λίγους μήνες τη δικαστική μάχη με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Βοιωτίας.

Η αγωγή που κέρδισε ο Σύνδεσμος ενώπιον του Ειρηνοδικείου Βοιωτίας αφορούσε την παράτυπη παρακράτηση των ποσοστών των διαιτητών από την ΕΠΣ στην οποία προΐσταται ο Τοπολιάτης.

Κρίθηκε λοιπόν ότι κακώς οι ρέφερι απέδιδαν τα ποσοστά από τις διαιτησίες τους στην ΕΠΣ Βοιωτίας κατά την περίοδο 2009-2010. Και καλούνται σε συνεργασία με την ΕΠΣ να επιστρέψουν τα χρήματα στον οικείο Σύνδεσμο Διαιτητών.

Απόφαση που έχει ιδιαίτερη σημασία, μια και η ίδια πολιτική ακολουθείται και από άλλες Ενώσεις με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ.
Η διοίκηση του Βαγγέλη Τοπολιάτη στην ΕΠΣ Βοιωτίας εμφανίζεται, όμως, να μην έχει συμμορφωθεί ακόμη με την ετυμηγορία που την υποχρεώνει να αποδώσει τα ποσοστά των διαιτητών στον Σύνδεσμό τους.

Και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του εν λόγω Συνδέσμου, Γιώργος Καραμάνης, πέτυχε να εκδοθεί και εντολή κατάσχεσης εναντίον της ΕΠΣ Βοιωτίας προκειμένου να εισπραχθούν τα χρήματα που παράτυπα είχαν παρακρατηθεί!

Εξέλιξη που προφανώς φέρνει σε δυσχερή θέση τον Βαγγέλη Τοπολιάτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x