Stoiximan Super League

Έντονη κινητικότητα για Ριζούπολη στον Ατρόμητο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο και οι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζονται για δυναμικό «παρών» στη Ριζούπολη.

Την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων συνεχίζει ο Ατρόμητος, έχοντας στα πλάνα του και τον Εμάνουελ Σάκιτς, εν όψει του ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Το κλίμα φυσικά παραμένει το καλύτερο δυνατό, μετά και τις ανάσες που πήραν οι παίκτες λόγω των εορτών και στόχος είναι να συνεχιστεί η σεζόν όπως έχει αρχίσει, με τον Ατρόμητο να είναι σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή.

Παρ’ όλα αυτά, παίκτες και τεχνική ηγεσία δεν είναι μόνοι, αφού «συμπαίκτης» στο σπουδαίο ματς της Δευτέρας θα είναι και ο κόσμος. Απόλλωνας και Ατρόμητος έχουν συμφωνήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, ώστε να υπάρχει μία θύρα στη Ριζούπολη για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων και απομένει η γνωστοποίηση των λεπτομερειών επί της διαδικασίας.

Η ζήτηση που υπάρχει είναι πολύ μεγάλη και όπως έγινε και στην Ξάνθη, στην Κέρκυρα και στο Αγρίνιο, ο Ατρόμητος θα έχει τη στήριξη των οπαδών του, αλλά αυτή θα είναι πολύ πιο έντονη, αφού η μετακίνηση είναι σαφώς πιο εύκολη.

* Η φωτογραφία είναι από τις 2/2/2014, όταν ο Ατρόμητος «απέδρασε» με 3-2 από τη Ριζούπολη.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x