Ισπανία

Εντυπωσιάζει η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα! (pics/video)

Τα αποκαλυπτήρια της εντός έδρας εμφάνισης για τη νέα σεζόν έκανε η Μπαρτσελόνα, η οποία επέστρεψε στις κάθετες ρίγες και τιμά με το σχέδιο της την ομάδα που κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Εντυπωσιακή, ομολογουμένως, είναι η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν σήμερα (30/5) τα αποκαλυπτήρια, προχωρώντας σε αρκετές αλλαγές εν συγκρίσει με τη φανέλα της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η βασική διαφορά είναι η επιστροφή στις κάθετες ρίγες, με τη φανέλα να έχει δύο κόκκινες και τρεις μπλε ρίγες (πιο ανοιχτό χρώμα σε σχέση με τη φετινή), το χρώμα στα μανίκια να είναι πιο σκούρο, με τα σορτσάκια (αντί για κόκκινα που ήταν φέτος) και τις κάλτσες να είναι επίσης μπλε χρώματος.

Το σχέδιο τιμά την ομάδα του Γιόχαν Κρόιφ που στις 20 Μαΐου του 1992 κατέκτησε στο «Wembley» το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία του συλλόγου, επικρατώντας στην παράταση της Σαμπντόρια χάρη στο φάουλ-βολίδα του Ρόναλντ Κούμαν στο 112'.

Από σήμερα πωλείται στις επίσημες μπουτίκ του συλλόγου και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της Nike, ενώ ακόμα δεν υπάρχει λογότυπο στο μπροστινό μέρος της φανέλας, καθώς ο σύλλογος δεν έχει φθάσει σε συμφωνία με κάποιον χορηγό εν όψει της επόμενης σεζόν.

Να σημειωθεί τέλος, πως η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε προ ημερών την ανανέωση της συνεργασίας της με τη «Nike» έως το 2028, με το ποσό - ρεκόρ των 105 εκατ. ευρώ τον χρόνο, το οποίο μπορεί να φθάνει έως και τα 155 (από τα πιθανά κέρδη της άδειας εκμετάλλευσης των προϊόντων).

Το ποσό αυτό, καθιστά τους Καταλανούς τους πιο ακριβοπληρωμένους παγκοσμίως στην ιστορία σε ότι έχει να κάνει με την φανέλα, ξεπερνώντας την συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την «Adidas», η οποία «έκλεισε» τον Ιούλιο του 2014 και της αποφέρει 96 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα

inner

inner

inner

inner

inner

inner


FC Barcelona presents new kit for 2016/17 από fcbarcelona

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x