Ιταλία

Έδωσαν τα χέρια Ντε Φράι και Λάτσιο για ανανέωση της συνεργασίας τους

Στη Λάτσιο μέχρι το 2020 θα παραμείνει ο Ντε Φράι όπως αναφέρει συγκεκριμένα η «Tuttospor, ενώ οι αποδοχές του θα ανέβουν στα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Κόντρα στα σενάρια που θέλουν τον Ντε Φράι να φεύγει από την Λάτσιο για άλλη ομάδα, φαίνεται ότι πάει η «Tuttosport» με δημοσίευμα της, όπου αναφέρει ότι ο Ολλανδός αμυντικός είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Το συμβόλαιο του 25χρονου αμυντικού λήγει τον Ιούνιο του 2018, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να ενδιαφερθούν για την περίπτωση του Ολλανδού άσου της Λάτσιο. Οι «λατσιάλοι» θέλουν να κρατήσουν τον Ντε Φράι στην ομάδα και για να το κάνουν αυτό του πρότειναν νέο συμβόλαιο για ακόμα 2 χρόνια με αυξημένες αποδοχές, ενώ θέλουν να μεγαλώσουν την ρήτρα αποδεύμευσης του στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Εδώ έρχεται η μοναδική διαφωνία μεταξύ των 2 πλευρών, καθώς ο Ντε Φράι επιθυμεί τη ρήτρα στα 25 εκατομμύρια ευρώ κάτι που δεν αρέσει στους ιθύνοντες της ομάδας. Παρόλα αυτά η Λάτσιο έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Φέγενορντ, έχουν δώσει τα χέρια για νέο συμβόλαιο και μένει να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x