Europa League

Έδωσαν χαρά στους… πικραμένους Λάτσιο και Νις

Λάτσιο και Νις είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την πρόκριση, σήμερα ήταν αδιάφορες και έδωσαν... χαρά στις αποκλεισμένες Ζούλτε Βάρεγκεμ-Φίτεσε να τις νικήσουν.

Με ψηλά το κεφάλι αποχώρησαν από το φετινό Europa League Ζούλτε Βάρεγκεμ και Φίτεσε.

Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί εκμεταλλεύτηκαν την χαλάρωση των Λάτσιο και Νις, πετυχαίνοντας νίκες στο φινάλε της φάσης των ομίλων κι ενώ φυσικά Ρωμαίοι και Νικαιώτες είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση για τους «32» του θεσμού από την προηγούμενη αγωνιστική.

Για την ιστορία, οι «λατσιάλοι» τερμάτισαν στην πρώτη θέση και θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών, στην κλήρωση της Δευτέρας (άρα και πιθανός αντίπαλος της ΑΕΚ), ενώ η ομάδα της Γαλλίας έμεινε δεύτερη και θα βρεθεί στο γκρουπ των αδύνατων.

Ένα γκολ του Καστάινιος στο 85' ήταν αρκετό προκειμένου η Φίτεσε να κάμψει την αντίσταση της -αδιάφορης- Νις και να χαρίσει μία νίκη-γοήτρου στον κόσμο της.

Από την άλλη, στο Ζούλτε Βάρεγκεμ-Λάτσιο είχαμε... περισσότερο θρίλερ, αλλά πάλι happy end για την αποκλεισμένη ομάδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο γκολ ως το 60’ (με τους Ντε Πάου, Χέιλεν), η ομάδα του Ιντσάγκι απάντησε σε διάστημα εννιά λεπτών με τους Καϊσέδο και Λούκας Λέιβα, αλλά επτά λεπτά πριν τη λήξη, ο Λέγια διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και έδωσε… χαρά στους φίλους της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Φίτεσε-Νις 1-0
(85’ Κασταίνιος)

Ζούλτε Βάρεγκεμ-Λάτσιο 3-2
(6’ Ντε Πάου, 60’ Χέιλεν, 83’ Λέγια – 67’ Καϊσέδο, 76’ Λούκας Λέιβα)

Η τελική βαθμολογία του 11ου ομίλου

Λάτσιο 13 (12-7)
Νις 9 (12-7)
Ζούλτε Βάρεγκεμ 7 (8-13)
Φίτεσε 5 (5-10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x