Αγγλία

Έδωσε τα χέρια και μένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ!

Ο Νορβηγός φέρεται να είχε δείπνο με τον Εντ Γούντγουορντ, τον εκτελεστικό διευθυντή της Γιουνάιτεντ σε εστιατόρια ιταλικής κουζίνας στο οποίο συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τελειώνει το θέμα προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να παραμένει στον πάγκο της και τη νέα σεζόν.

Σημερινό δημοσίευμα της Sun μεταφέρει μια πληροφορία η οποία ουσιαστικά επισφραγίζει τη διατήρησή του στο τιμόνι των «κόκκινων διαβόλων». Ο Νορβηγός φέρεται να είχε δείπνο με τον Εντ Γούντγουορντ, τον εκτελεστικό διευθυντή της Γιουνάιτεντ σε εστιατόρια ιταλικής κουζίνας στο οποίο συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι δύο άντρες τα είπαν για περίπου τρεις ώρες, συζητώντας τα πάντα που αφορούν την ομάδα και το μέλλον αυτής, θέτοντας τις βάσεις για τα όσα θα ακολουθήσουν.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανακοίνωση για το θέμα μέχρι και το τέλος της σεζόν. Η επισημοποίηση του νέου deal θα γίνει το καλοκαίρι όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x