Champions League

Έφαγε «τρίμπαλο» πριν την ΑΕΚ η ΤΣΣΚΑ (videos)

Δείχνοντας πως έχει πολλά αμυντικά προβλήματα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας από την Λοκομοτίβ Μόσχας, λίγες ημέρες πριν έρθει στο ΟΑΚΑ (25/7) για το ματς με την ΑΕΚ!

«Καμπανάκι» για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και χαμόγελα για την ΑΕΚ! Οι Ρώσοι ηττήθηκαν εντός έδρας με 3-1 από την Λοκομοτίβ Μόσχας, δείχνοντας πως έχουν πολλά αμυντικά προβλήματα λίγες ημέρες πριν έρθουν στο ΟΑΚΑ (25/7) για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League με την Ένωση.

Η ΤΣΣΚΑ μπήκε δυνατά στο ματς, απείλησε με τους Τζαγκόεφ και Βιτίνιο αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ. Κάτι που έκανε η Λοκομοτίβ στην πρώτη της καλή ευκαιρία στο 23ο λεπτό. Ο Φερνάντες εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φαρφάν με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 1-0. Η αντίπαλος της ΑΕΚ δεν πτοήθηκε, συνέχιζε να πιέζει με την ποιοτική και ταχύτατη μεσοεπιθετική γραμμή που διαθέτει και στο 42’ ισοφάρισε με μακρινό σουτ του Βιτίνιο που… έπνιξε ο Γκιγιέρμ (1-1).





Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν σφιχτά, πάγωναν τον ρυθμό και προσπαθούσαν να πιάσουν στον ύπνο τους αντιπάλους του. Κάτι που του έκαναν δις σε διάστημα οκτώ λεπτών. Στο 66’ ο Άρι εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Βάσιν και αφού πέρασε και τον Ακινφέεφ έγραψε το 2-1. Στο 74’ δε, η Λοκομοτίβ έφτασε και σε τρίτο τέρμα, εκμεταλλευόμενη ακόμη ένα κενό στην αντίπαλη άμυνα. Ο Μίραντσουκ έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Ταράσοφ αφού πήρε την κόντρα από τον Ακινφέεφ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.





ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Bίκτορ Γκοντσαρένκο, 3-5-2): Ακινφέεφ, Α. Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Β. Μπερεζούτσκι, Νάτχο (53’ Τσάλοφ), Γκολοβίν, Βέρνμπλουμ, Φερνάντες, Σενίκοφ (81’ Μιλάνοφ), Βιτίνιο, Τζαγκόεφ (68’ Ολαναρέ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x