Stoiximan Super League

Έφεση του εισαγγελέα για το επεισόδιο Μελισσανίδη-Κύρκου

Την υπόθεση του επεισοδίου Μελισσανίδη-Κύρκου ξανανοίγει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Είτε αυτεπάγγελτα, είτε έπειτα από αίτημα της ΕΠΟ άσκησε έφεση για την απόφαση απαλλαγής του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ

Νέο επεισόδιο στην υπόθεση Μελισσανίδη-Κύρκου θα παιχτεί την Τετάρτη.

Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση στην απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ με την οποία ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε αθωωθεί για το περιστατικό στο ημίχρονο του ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Τότε στο φύλλο αγώνα είχε αναφερθεί φραστική επίθεση στον παρατηρητή διαιτησίας, ωστόσο ο Μελισσανίδης είχε απαλλαχθεί έπειτα από τις κατηγορίες επειδή τα όσα αναφέρονταν δεν ήταν προϊόν προσωπικής αντίληψης του διαιτητή και δεν είχαν επιβεβαιωθεί από τους αυτόπτες μάρτυρες που εξετάστηκαν.

Όπως και να ‘χει, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επιχειρεί να ανοίξει ξανά την υπόθεση. Μπορεί να μην έχει διευκρινιστεί λοιπόν αν αυτό συνέβη αυτεπάγγελτα ή έπειτα από αίτημα της ΕΠΟ (εξάλλου ο Γιώργος Γκιρτζίκης το έχει ξανακάνει αρκετές φορές), ωστόσο είναι δεδομένο ότι η υπόθεση θα ξανανοίξει και θα συζητηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Όσο για την απόφαση, δεν θα καθυστερήσει και εκτιμάται ότι θα εκδοθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x