Champions League

Εφιάλτης για ΑΠΟΕΛ στη Λιθουανία, αλλά ελπίζει

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε με 3-1 από τη Σούντουβα στη Λιθουανία για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Την ήττα με 3-1 από τη Σούντουβα στη Μαριούπολη γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Μάλιστα βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 19ο λεπτό και κινδύνευσε να χάσει το εισιτήριο από το πρώτο ματς, ωστόσο στη συνέχεια σοβαρεύτηκε, αντέδρασε και το γκολ του Καζού στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τον κράτησε ζωντανό.

Οι πρωταθλητές Κύπρου αιφνιδιάστηκαν πλήρως με τον Σισίλια να κάνει χατ-τρικ μέσα σε δέκα λεπτά. Στο 9’ άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ και πριν καλά-καλά συνέλθει ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» ξανά, στο 11’ και στο 19’. Ο ΑΠΟΕΛ πίεσε, έχασε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και στο 94’ ο Καζού με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Σόουζα έδωσε ελπίδες για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο «ΓΣΠ».

Συνθέσεις:
Σούντουβα (Τσέμπουρι): Καρντούμ, Λεϊμόνας, Σβερλιούγκα, Ζιβάνοβιτς, Ματουλεβίτσιους, Σλάβιτσκας, Αζεβέδο (58΄Φίνκλερ), Βερμπίκας, Τόπτσαγκιτς (30΄ Βεζεβίτσιους), Α. Γιανκάουσκας, Σισίλια
ΑΠΟΕΛ (Μπαλταζάρ): Βάτερμαν, Μιλάνοφ (63΄Νατέλ), Καζού, Ταβάρες, Μερκής, Μοράις, Σόουζα, Αλ Τάαμαρι, Σάλαι (46΄ Αλωνεύτης), Ντε Βινσέντι (46΄Ποτέ), Ντελατόρε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x