Ιταλία

Εγκαταλείπεται το σχέδιο για ανακατασκευή του "Σαν Σίρο"-Πλάνο για νέο γήπεδο

Απομακρύνεται το σχέδιο της ανακατασκευής του "Σαν Σίρο" και οι Μίλαν, Ιντερ στρέφονται στην κατασκευή από την αρχή ενός νέου γηπέδου.

Την κατασκευή νέου γηπέδου σε νέα περιοχή και όχι την ανακατασκευή του "Σαν Σίρο" έχουν αποφασίσει Μίλαν και Ίντερ. Οι δύο ομάδες του Μιλάνου, παρά την πρόταση του δήμαρχου της πόλης, να του πουλήσει το γήπεδο. έκριναν πως αυτό το πλάνο είναι πολύ κοστοβόρο και θεωρούν πως είναι δύσκολο να καταλήξουν σε συμφωνία με τις τοπικές αρχές.

Για το θέμα του γηπέδου μίλησε ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Αλεσάντρο Αντονέλο, και τόνισε πως οι δύο ομάδες είναι πολύ αισιόδοξες σχετικά με το πρότζεκτ του νέου γηπέδου.

«Συνεργαζόμαστε με τη Μίλαν και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το νέο πρότζεκτ σχετικά με το γήπεδο», ενώ για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου δήλωσε τα έξης:

«Οι σύλλογοι προέβαλαν το σχέδιο και την πρότασή τους. Ταυτόχρονα, τα μέλη του συμβουλίου είχαν την ευκαιρία να αναφέρουν τα θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για το συμβούλιο. Σε περίπου μία εβδομάδα θα καλέσουμε την επιτροπή να παρουσιάσει το έργο, να προχωρήσουν σε θέματα σχετικά με τις αστικές μεταφορές και να συζητήσουν αν αυτό είναι προς το δημόσιο συμφέρον».

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x