Γαλλία

Εγκατέλειψε το φερόμενο ως θύμα του Νεϊμάρ και ο δεύτερος δικηγόρος της

Ο δικηγόρος της γυναίκας που κατήγγειλε τον Βραζιλιάνο σταρ για βιασμό παραιτήθηκε από την υπόθεση, αφού το μοντέλο τον κατηγόρησε πως της έκλεψε τάμπλετ με ενοχοποιητικά στοιχεία.

Κάτι από σενάριο… σαπουνόπερας θυμίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας σε βάρος του Νεϊμάρ για βιασμό.

Μετά τον πρώτο δικηγόρο του φερόμενου ως θύματος, την εγκατέλειψε και ο δεύτερος νομικός της εκπρόσωπος. Ο Ντανίλο Γκαρσία Αντράντε, που είχε κουβαλήσει σηκωτό το μοντέλο από την κατάθεσή της όταν εκείνη λιποθύμησε, παραιτήθηκε από την υπόθεση, καθώς εκείνη τον κατηγόρησε πως της έκλεψε το τάμπλετ, μέσα στο οποίο η ίδια ισχυρίζεται πως είχε ένα βίντεο επτάλεπτης διάρκειας που αποδεικνύει τον βιασμό του Βραζιλιάνου σταρ της Παρί.

Ο δικηγόρος φυσικά και διέψευσε τους ισχυρισμούς του μοντέλου. «Θα ήθελα κι εγώ πολύ να έχω αυτό το βίντεο που η ίδια λέει πως είχε στην κατοχή της, γιατί θα ήταν κρίσιμο για την υπόθεση. Όμως δεν το είδα ποτέ, ούτε φυσικά το έχω στην κατοχή μου», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως το φερόμενο ως θύμα είχε καταθέσει αρχικά πως έχει ένα επτάλεπτης διάρκειας βίντεο που ενοχοποιεί τον Νεϊμάρ, αλλά όταν της ζητήθηκε να το προσκομίσει, εκείνη δήλωσε πως της εκλάπη από το διαμέρισμά της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x