Stoiximan Super League

Εγκρίθηκε η ανάπλαση της Λεωφόρου

Τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ψήφισαν ομόφωνα υπέρ της ανάπλασης του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Γ.Σ, στην οποία το «παρών» έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η σύμβαση περιλαμβάνει τα εξής έργα:

1. Δημιουργία δυο πλαϊνών κερκίδων (Τσόχα μια, Αλεξάνδρας άλλη)

2. Δημιουργία τεσσάρων πύργων στα κόρνερ στους οποίους αναμένεται να στεγαστούν θεατές (σουίτες).
3. Καλλωπισμός εξωτερικού χώρου του γηπέδου της Λεωφόρου.

Οσον αφορά στο κόστος του έργου, οι μηχανικοί του Παναθηναϊκού ανέφεραν ότι το τελικό κόστος κατασκευής θα είναι τα 8.632.311,44 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, έδωσε το λόγο στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Όπως είπε ο πρόεδρος εδώ και έξι μήνες προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε πόρους για να καλυφθούν τα έξοδα για την ανάπλαση της Λεωφόρου. Εξ αρχής θέλαμε να δημιουργήσουμε δυο κερκίδες και τέσσερις πύργους. Ελπίζουμε μόλις αναλάβει η νέα Περιφερειάρχης να συνεχίσουμε τις συζητήσεις και για τα έργα στον «Τάφο του Ινδού». Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προτείνει τρεις λύσεις στον Ερασιτέχνη.

Στην περίπτωση που το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν αγωνιστεί στην Ευρώπη, στο άμεσο μέλλον θα φροντίσουμε να κατασκευαστεί κολυμβητήριο. Στην περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League, θα διατεθούν 300.000 ευρώ για να ξεκινήσει η δημιουργία κολυμβητηρίου κάτω από τις θύρες 13 και 14 το 2016, ενώ αν η ομάδα παίξει στους ομίλους του Champions League, θα ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του κολυμβητηρίου η οποία αναμένεται να αποφέρει κέρδη στον Ερασιτέχνη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x