Αγγλία

Εγκωμιαστικά λόγια Τσάμπι Αλόνσο για Κλοπ

Την εκτίμηση που τρέφει για τον Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε ο Τσάμπι Αλόνσο, τονίζοντας τον τρόπο με τον οποίο έχει αφομοιώσει την κουλτούρα της Λίβερπουλ.

Το στυλ παιχνιδιού του Γιούργκεν Κλοπ, το οποίο εφαρμόζει στην εντέλεια, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων ανεξαιρέτως στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το επονομαζόμενο και ως «heavy metal football», όπως το έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος ο Γερμανός, έχει οδηγήσει τη Λίβερπουλ στα υψηλά πατώματα της Πρέμιερ Λιγκ, ισοβαθμώντας στην κορυφή μαζί με την Άρσεναλ και τη Σίτι, προσφέροντας πλούσιο θέμα, με αιχμή του δόρατος την πολυπρόσωπη επιθετική γραμμή.

Η κατάσταση αυτή δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον πρώην σταρ των «reds», και νυν της Μπάγερν Μονάχου, Τσάμπι Αλόνσο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, ο 35χρονος αμυντικός χαφ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εικόνα που παρουσιάζει η πρώην ομάδα του, κάτω από τις οδηγίες του Κλοπ: «Ήταν μια μεγάλη ενίσχυση για την ομάδα και για την πόλη. Έχει απορροφήσει πλήρως την κουλτούρα, την ιστορία, αλλά και τη δίψα για μια μεγάλη διάκριση».

«Έχουν την καλύτερη επίθεση στην Αγγλία. Είναι απολαυστικό να τους βλέπεις και έχουν προσφέρει εξαιρετικά παιχνίδια, όπως αυτό με την Άρσεναλ και με την Τσέλσι».

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x