Stoiximan Super League

Δείτε το αφιέρωμα του ΠΑΟΚ στα 101 γκολ του Κλάους Αθανασιάδη! (video)

Ο ΠΑΟΚ μέσα από ένα βίντεο ευχαρίστησε τον Κλάους Αθανασιάδη για τα 101 τέρματα που πέτυχε στη καριέρα του φορώντας τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Κλάους Αθανασιάδης έγραψε ιστορία φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού σημείωσε το 101ο του γκολ. Το γεγονός αυτό, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα, δεν του είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, ούτε καν στα πιο τρελά του όνειρα.

Όλα ξεκίνησαν πριν οκτώ χρόνια όπου ο Αθανασιάδης πήρε για πρώτη φορά τη φανέλα βασικού και μέχρι την ανάπαυλα βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας. Η συνέχεια είναι γνωστή, αφού πλέον αποτελεί ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιθετικούς της γενιάς του.

Συνολικά, έχει πληγώσει 35 ομάδες στη καριέρα του από το 2008 και έχει σημειώσει δύο χατ τρικ, με αγαπημένο του αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά, βρήκε δίχτυα και στα δύο παιχνίδια για τα Play offs της Super League, βάζοντας τρία και έφτασε τα οκτώ κόντρα στους κυανέρυθρους.

Η ομάδα της καρδιάς του Αθανασιάδη, οκτώ χρόνια μετά το πρώτο του γκολ θυμάται όλες τις μεγάλες στιγμές του επιθετικού μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο του PAOK TV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x