Γερμανία

Έγραψε ιστορία στην Μπουντεσλίγκα ο Σάντσο! (vids)

O νεότερος Άγγλος σκόρερ στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος έγινε ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο με το γκολ που σημείωσε στο χθεσινό παιχνίδι ενάντια στη Λεβερκούζεν (4-0).

Ο διεθνής άσος κατάφερε στο 13', έπειτα από ασίστ του Πούλισιτς, να ανοίξει το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του και να δει το όνομά του να μπαίνει… σφήνα στα βιβλία της ιστορίας της Μπουντεσλίγκα ως ο νεότερος Άγγλος (18 ετών και 28 ημερών) που βρήκε δίχτυα στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας.

Και για όσους δεν τον γνωρίζουν ακόμα, ο Σάντσο προέρχεται από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να μετακομίσει σε ομάδα που θα λάμβανε περισσότερο χρόνο συμμετοχής! Η Άρσεναλ και η Τότεναμ επιχείρησαν να αποσπάσουν την υπογραφή του, καθώς θεωρείτο ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Νησιού, όμως ο ίδιος προτίμησε να ζήσει την εμπειρία στο Ντόρτμουντ!

Φέτος μετρά 9 συμμετοχές και 1 γκολ στην Μπουντεσλίγκα, ενώ θυμίζουμε πως ήταν και μέλος της εθνικής Αγγλίας U17 που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2017!

Δείτε τον Σάντσο εν δράσει:



Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x