Γ' Εθνική

«Εγώ βιάζομαι περισσότερο από όλους»

«Μην αναφέρεστε σε χρονοδιάγραμματα. Δεν υπάρχουν σε τέτοια έργα. Εγώ βιάζομαι περισσότερο από όλους», τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της παρουσίασης του γηπέδου.

Να μην αναφέρονται στο χρονοδιάγραμμα κατασκευής του νέου γηπέδου είπε απευθυνόμενος προς όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

«Χρονοδιάγραμμα σε αυτά τα έργα δεν μπαίνει. Εγώ βιάζομαι πιο πολύ από όλους. Όταν έχουμε κάτι θα ενημερώσουμε», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, επισημαίνοντας ότι έχουν ήδη βρεθεί τα 20 εκατομμύρια ευρώ για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Δικεφάλος ΑΕ.

«Κάνω ό,τι λέει ο νόμος δεν φοβάμαι τίποτα», πρόσθεσε για το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν προβλήματα.



Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της παρουσίασης του γηπέδου:

-Για το Άλσος, και εάν θα χρησιμοποιηθεί μέρος του για το γήπεδο:
«Δεν μπορεί να γίνει ένα τέτοιο έργο. Στο άλσος υπάρχουν σκουπίδια. Εφόσον φύγουν τα σκουπίδια η ΑΕΚ έχει δηλώσει ότι θα είναι ο μόνιμος χορηγός του άλσους. Έτσι θα πάρει αξία και το γήπεδό μας. Στη θέση που είναι τα σκουπίδια τώρα, θα φυτέψουμε πράσινο».

-Για τον τρόπο που θα περάσει το γήπεδο προς χρήση από την Ερασιτεχνική στην Δικεφάλος ΑΕ:
«Η Ερασιτέχνική θα παραχωρήσει στη Δικέφαλος για 49 χρόνια το έργο. Έτσι γίνονται όλα τα γήπεδα παντού».

-Για το εμπορικό όνομα του γηπέδου:
«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Όλα στη ώρα τους. Κάποια στιγμή θα πουλήσουμε το πρότζεκτ. Μιλάω με κάποιες εταιρείες. Απλώς να ξέρετε ότι το γήπεδο αυτό δεν θα είναι φθηνό».

-σε ποιο σημείο είναι η χρηματοδότηση του έργου από την ΑΜΚ.
«Το ποσό είναι καλυμμένο κατά 20 εκατ,. ευρώ. θα είναι ακόμη και τα λεφτά από τα διαρκείας. 10 εκατ. θα βάλω εγώ. Αρκετα χρήματα ο Πόλυς, ο Παπάς και πολλοί άλλοι. Άλλα δέκα θα βρεθούν. Δεν ξέρουμε αν θα χρειαστεί δανεισμός. Θα βρούμε τα λεφτα. Όπως είπα είναι ευκαιρία για να αποδείξουν όλοι αν αγαπούν την ΑΕΚ. Δεν μασαω τα λόγια μου. Όποιος δεν βοηθήσει δεν θα το κρατήσω μυστικό. Θέλω να πιστεύω ότι είναι μοναδικό το έργο που θα φτιάξουμε. Μέχρι σήμερα βλέπαμε μόνο φωτογραφίες. Σήμερα θα δούμε μακέτα. Σημασία έχει να δυο΄με το γήπεδο. Αυτό να τελειώσει. Ειμαστε σε καλό δρόμο. »

-για βέτο που έθεσε για την κατασκευή του γηπέδου:
«Δεν ήθελα το γήπεδο να μοιάζει με κανένα άλλο. Αυτό το πετύχαμε. Τελικά υπήρχε τρόπος αφού το κατεβάσουμε και λίγο κάτω να το φέρουμε στους 32.000 με 35.000 θέσεις»

-εάν φοβάται ότι μπορούν να προκύψουν προβλήματα:
«Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Δεν θα έχουμε τέτοια προβλήματα. Κάνω ό,τι λεει ο νόμος δεν φοβάμαι τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x