Γ' Εθνική

Είδε αδυναμίες, έρχεται ενίσχυση

Αυξάνονται οι πιθανότητες η ΑΕΚ να προχωρήσει στην ενίσχυση των μετόπισθεν, ύστερα από τις αδυναμίες που παρουσίασε στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου. Τι γίνεται με Κουρμπέλη και Κολοβέτσιο.

Εμφανείς ήταν οι αμυντικές αδυναμίες της ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου.

Όλο αυτό το διάστημα στην «Ένωση» υπήρχε σκέψη για την ενίσχυση των μετόπισθεν με έναν στόπερ που θα πρόσθετε εμπειρία και ποιότητα στη συγκεκριμένη γραμμή. Τα προβλήματα που παρουσίασε και χθες η ομάδα στην άμυνα, μάλιστα απέναντι σε έναν χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλο, οδηγούν στην απόφαση για προσθήκη στόπερ.

«Αν χρειαστεί να γίνει κάποια προσθήκη μέχρι το τέλος της περιόδου των μεταγραφών θα κάνουμε κάποια κίνηση», ήταν η ατάκα του Τραϊανού Δέλλα πριν από μερικές μέρες και το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του «Δικεφάλου» βρίσκονται ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Η περίπτωση του πρώτου ενδέχεται να αφορά την επόμενη σεζόν, ενώ ο δεύτερος μπορεί να μπει άμεσα στην ομάδα.

Στην υπόθεση του Κουρμπέλη τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, η οποία του έχει δώσει τον λόγο της πως αν ο νεαρός αμυντικός δεν φύγει για το εξωτερικό (ενδιαφέρεται η Φούλαμ), τότε η ΑΕΚ θα είναι η πρώτη που θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του. Οι Αρκάδες και ο παίκτης γνωρίζουν πολύ καλά τα οικονομικά δεδομένα και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουν νεότερα σε αυτό το θέμα.

Για τον Κολοβέτσιο η Ένωση περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κινηθεί για την απόκτησή του. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι ο νεαρός αμυντικός μπορεί να σταθεί στην ομάδα και στο μέλλον, όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση. Από την πλευρά του, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει εκνευρίσει τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννα με την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του. Η ΑΕΚ έχει κάνει μία διερευνητική κρούση στους Ηπειρώτες και υπάρχει η αίσθηση ότι μπορούν να τα βρουν, έχοντας απευθείας συζητήσεις με τον παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε 11 μήνες.

Μέχρι να υπάρξει κάποια εξέλιξη στην ΑΕΚ τηρούν στάση αναμονής, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν η μεταγραφή αφορά την άμεση ενίσχυση του ρόστερ ή της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x