Europa League

Είναι… σκληρό καρύδι η Ολιμπίκ Ντόνετσκ! (video)

ΠΑΟΚ… τον νου σου! Η Ολιμπίκ Ντόνετσκ «τσίμπησε» 0-0 στην έδρα της Ζίρκα και παρέμεινε αήττητη και με μηδέν παθητικό στην Ουκρανία, δείχνοντας στον «δικέφαλο» πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Αήττητη και με μηδέν παθητικό παρέμεινε η Ολιμπίκ Ντόνετσκ, μετά από δύο αγωνιστικές στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League (την ερχόμενη Τρίτη, στις 19:30, το πρώτο ματς στην Ουκρανία) πήρε 0-0 στην έδρα της Ζίρκα και για δεύτερο σερί, εκτός έδρας ματς απέδειξε πως πρόκειται για πολύ… σκληρό καρύδι και πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να την υποτιμήσει ο «δικέφαλος του Βορρά»!

Θυμίζουμε, στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει 2-0 της Ολεξάντρια μακριά από το «σπίτι» της, οπότε έφτασε, πλέον, τους τέσσερις βαθμούς.

Είχε, μάλιστα, ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και για να διπλασιάσει τις νίκες της, αλλά θα μπορούσε και να χάσει, με τον Μαχράτζε να κάνει μια σπουδαία απόκρουση δύο λεπτά πριν το τέλος.

Η ενδεκάδα της Ολιμπίκ Ντόνετσκ: Μαχράτζε, Μπελέκνι (62' Μιγκούνοφ), Κραβτσένκο, Σαμπάνοφ, Νεμτσανίνοφ, Τσίμπαλιουκ, Λουκιάντσουκ, Μπογκντάνοφ, Χομούτοφ (72' Μπρίκνερ), Σεστακόφ (75' Μιχάλεφ), Μοχά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x