Ισπανία

«Είναι θέμα χρόνου να παίξει ο Σουάρες στο MLS»

Την αποκάλυψη πως ο παίκτης της Μπαρτσελόνα του έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Αμερική έκανε ο συμπατριώτης του, Νικολάς Λοδέιρο.

Το συμβόλαιο του Λουίς Σουάρες με την Μπαρτσελόνα λήγει το 2021 και ο Ουρουγουανός στράικερ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην Αμερική και το MLS, όπως αποκάλυψε ο συμπαίκτης του Σουάρες στην εθνική Ουρουγουάης και φίλος του, Νικολάς Λοδέιρο.

Ο επιθετικός των Σίατλ Σάουντερς έκανε γνωστό πως ο επιθετικός των «μπλαουγκράνα» του έχει εκφράσει πολλάκις το ενδιαφέρον του για το αμερικανικό πρωτάθλημα και γι΄αυτό θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να μετακομίσει σε αυτό: «Ο Σουάρες θέλει να έρθει στο MLS. Με ρωτάει πάντα για το πρωτάθλημα. Αργά ή γρήγορα θα έρθει. Νομίζω ότι είναι μόνο θέμα χρόνου. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να παίξει και για τους Σίατλ Σάουντερς».

Το μοναδικό που απομένει για το υπερατλαντικό ταξίδι του 32χρονου είναι, σύμφωνα με τον Λοδέιρο η συγκατάβαση της Μπαρτσελόνα: «Νομίζω ότι πρέπει να πειστεί η Μπαρτσελόνα. Το όνειρό του ήταν να παίξει σε αυτήν, παίζει σε σπουδαίο επίπεδο και αισθάνεται άνετα εκεί».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x