Ιταλία

«Είναι θέμα χρόνου να προπονήσει την Ίντερ ο Ντιέγκο Σιμεόνε»

Η ατζέντης του Αργεντινού προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, μίλησε στην «Gazzetta dello Sport» και διαβεβαίωσε ότι ο ‘Τσόλο’ θα πάει στην Ίντερ «αργά ή γρήγορα».

Χρυσές σελίδες στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει να γράφει ο ‘Τσόλο’ Σιμεόνε. Οι επιτυχίες που έχει φέρει στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας ο Αργεντινός τεχνικός, τον έχουν μετατρέψει σε θρησκεία για τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος».

Παραδόξως, όμως, η Ατλέτικο δεν είναι η μοναδική ομάδα στην καρδιά του Σιμεόνε. Μέρος των συναισθημάτων του ανήκουν στην Ίντερ, της οποίας ήταν παίκτης από το 1997 ως το 1999.

Η αδερφή και ατζέντης του ΄Τσόλο», Ναταλία Σιμεόνε, μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport», διαβεβαίωσε ότι η Ίντερ θα είναι ο επόμενος σταθμός του θα είναι η Ίντερ.

«Στο τέλος το πάθος πάντα κερδίζει. Ο Ντιέγκο είναι επτά χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου, όμως μένει εκεί που πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει. Αν θα πάει στην Ίντερ; Αργά ή γρήγορα…. Ο Ντιέγκο το είπε, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου, του αρέσει το μέρος, το περιβάλλον, ζει στο Μιλάνο, η Ίντερ είναι η ομάδα που θα του άρεσε να προπονήσει».

Επιπλέον η Ναταλία Σιμεόνε δεν ξέχασε και τον ανιψιό της, Τζιοβάνι Σιμεόνε, του οποίου είναι επίσης η μάνατζερ. Αποκάλυψε ότι είχε πολλές προτάσεις για το νεαρό επιθετικό της Φιορεντίνα.

«Την πρώτη του σεζόν πέτυχε 14 γκολ, δεν υπάρχουν πολλά 9αρια με τα χαρακτηριστικά του, υπάρχουν δύο σημαντικές προσφορές για εκείνον, αλλά είναι καλά στη Φιορεντίνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x