Stoiximan Super League

Είπε «όχι» σε πρόταση από το Μεξικό ο Βιγιαφάνιες

Στο μυαλό του Βιγιαφάνιες υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός με τον παίκτη να λέει «όχι» σε δελεαστική οικονομικά πρόταση από το Μεξικό. Το τελευταίο χαρτί για την αποδέσμεση του περιμένει ο «Βίγια».

Προ των πυλών βρίσκεται η επιστροφή Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να θέλει διακαώς την επιστροφή του στους «πράσινους». Για αυτό το λόγο, έκλεισε τα αυτιά του σε πρόταση που του έγινε από το Μεξικό.

Σύμφωνα με τη Live Sport, η Ατλέτικο Μορέλια που έχει εγκατασταθεί στην πόλη Σιναλόα πλέον, αναζητά παίκτες γιατί άδειασε το ρόστερ λόγω της μετεγκατάστασης της, γεγονός που την οδήγησε στο να κάνει υψηλή πρόταση στον Βιγιαφάνιες. Ωστόσο ο «Βίγια» θέλει ωστόσο την επιστροφή του στην Ελλάδα και δεν ασχολείται με τίποτε άλλο.

Όσον αφορά την άφιξη του στην Ελλάδα, ο Αργεντινός περιμένει το τελευταίο χαρτί για την αποδέσμευση του από Μαζατλάν, ενώ ο μάνατζερ του παίκτη περιμένει από το «τριφύλλι» έγγραφη προσφορά για να κάνει ένα τελικό τσεκ στους όρους του συμβολαίου.

Αυτά πάντως τα θέματα μόνο τυπικά πρέπει να θεωρούνται, με τον «Βίγια» να αναμένεται στην Αθήνα μετά τα play offs για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x