«Επίθεση» του Ερασιτέχνη Ηρακλή στον Ιβάν Σαββίδη με αφορμή το ενδιαφέρον που έδειξε το αφεντικό του ΠΑΟΚ για το... μέλλον του Γηραιού.

Οι κυανόλευκοι δεν δείχνουν να... συγκινούνται από την κίνηση του μεγαλομετόχου του δικεφάλου του βορρά και με αρκετή δόση ειρωνίας τονίζουν πως... «τον ευχαριστούμε για τη στήριξη στον ιδιοκτήτη του Ηρακλή πέρσι και τις ψήφους τόσο της δικής του ομάδας όσο και των συνεργαζόμενων με αυτήν ομάδων σε όλες τις ψηφοφορίες της ΕΠΟ και της Super League οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την αποβολή του ΗΡΑΚΛΗ από το πρωτάθλημα».

Παράλληλα, η ΓΣ του Γηραιού ρίχνει... μπηχτές για την εξυγίανση που επικαλείται πως «κυνηγά» ο Σαββίδης και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας για την... αναγέννηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«O ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ καθώς και ολόκληρη η οικογένεια του συλλόγου θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη για το ενδιαφέρον το οποίο επιδεικνύει γύρω από τα τεκταινόμενα της ομάδας μας.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε επίσης για το ενδιαφέρον που επέδειξε ολόκληρη την προηγούμενη χρονιά αφενός στηρίζοντας τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ και αφετέρου για τις ψήφους τόσο της δικής του ομάδας όσο και των συνεργαζόμενων με αυτήν ομάδων σε όλες τις ψηφοφορίες της ΕΠΟ και της Super League οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την αποβολή του ΗΡΑΚΛΗ από το πρωτάθλημα.

Θέλουμε τέλος να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου το οποίο έχει αναλάβει.

Όσο για τη δική μας ομάδα, είμαστε πεπεισμένοι οτι θα βρει το δρόμο της ευκολότερα, αν εκλείψει η οποιαδήποτε ανάμειξη ξένων προς αυτήν παραγόντων.

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ