Europa League

Έκανε… βόλτα στη Δανία η Ατλέτικο!

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση εξασφάλισε από σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κοπεγχάγη, στη συνέχεια φιλοδώρησε τους Δανούς με τέσσερα τέρματα (1-4).

Πέρασε δια περιπάτου από την Δανία αλλά και στην επόμενη φάση, ουσιαστικά, η Ατλέτικο! Οι Μαδριλένοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την Κοπεγχάγη, όχι μόνο την έφεραν… τούμπα αλλά και την φιλοδώρησαν με τέσσερα τέρματα (1-4).

Εξαιρετικά ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους. Παρότι οι παίκτες του Σιμεόνε είχαν την συντριπτική κατοχή, η Κοπεγχάγη βρήκε την φάση και το γκολ με ωραίο τακουνάκι του Φίσερ από κοντά στο 15ο λεπτό! Ωστόσο το προβάδισμά τους κράτησε μόλις έξι λεπτά με τον Σαούλ να ισοφαρίζει με κεφαλιά μετά την σέντρα του Γκριζμάν. Στο 37’ δε έκαναν την ανατροπή με τον Γκαμεϊρό να εκμεταλλεύεται το εξαιρετικό γύρισμα του Λούκας και με κοντινό πλασέ να σκοράρει.

Το… νερό είχε μπει στ’ αυλάκι, η Ατλέτικο είχε κάνει την «μισή» δουλειά αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε και την υπόλοιπη! Ο Γκριζμάν μετά από υπέροχη κάθετη του Καράσκο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του, με τον Βιτόλο στο 77ο λεπτό να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x