Κύπελλο Ελλάδας

Έκανε ντεμπούτο ο 16χρονος Μανδάς στον Ατρόμητο και έσπασε το ρεκόρ του Λημνιού!

Μια μέρα που θα τη θυμάται για χρόνια είναι η σημερινή για τον Χρήστο Μανδά του Ατρόμητου, καθώς ο 16χρονος γκολκίπερ έγινε ο νεαρότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των Περιστεριωτών.

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα τόσο για τον Ατρόμητο, όσο και για τον 16χρονο τερματοφύλακα της ομάδας, Χρήστο Μανδά.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση κόντρα στη Σπάρτη έκανε το ντεμπούτο του, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 65’ αντί του Νίκολα Μίρκοβιτς και έτσι έσπασε το ρεκόρ που διατηρούσε μέχρι σήμερα ο Δημήτρης Λημνιός, ως ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα των «κυανόλευκων» σε Κύπελλο Ελλάδας ή SuperLeague.

Ο νυν εξτρέμ του ΠΑΟΚ είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο ματς του Ατρόμητου με τον Εργοτέλη, που έληξε 1-1, όταν αγωνίστηκε όντας 16 ετών, 4 μηνών και 28 ημερών στις 25/10/14, σπάζοντας τότε το ρεκόρ που είχε ο Παναγιώτης Μπάλλας από τις 17 Απριλίου 2011, όταν είχε αγωνιστεί με την Καβάλα σε ηλικία 17 ετών, 7 μηνών και 11 ημερών.

Ο Μανδάς, λοιπόν, έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 16 ετών, 2 μηνών και 11 ημερών, με τον Νταμίρ Κάναντι να δείχνει ότι μπορεί να τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα εμπιστευόμενος τους πιο… έτοιμους παίκτες, αλλά την ίδια ώρα δίνει ευκαιρίες σε όσους ικανοποιούν τα «θέλω» του.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x