Champions League

Εκατό χιλιάρικα για το… δάχτυλο του Μασάντο (video)

Με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του υψωμένο «απάντησε» ο Πάουλο Μασάντο στους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάτι που η διοίκηση της ομάδας κοστολόγησε 100.000 ευρώ, όσο και το πρόστιμο που του έβαλε!

Δεν κατάφερε να ελέγξει τον εκνευρισμό του ο Πάουλο Μασάντο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Μόλντε για τα προκριματικά του Champions League και θα το πληρώσει (κυριολεκτικά) ακριβά.

Ο Πορτογάλος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τη στιγμή της αντικατάστασής του αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας του και αντέδρασε υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, κίνηση που επανέλαβε ξανά και ξανά με αποτέλεσμα να αναγκάσει το διαιτητή να του δείξει κόκκινη κάρτα!

Αργότερα και μέσω των social media ζήτησε συγγνώμη αντιλαμβανόμενος το λάθος του, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να ηρεμήσει τη διοίκηση των Κροατών που αποφάσισε να τον τιμωρήσει παραδειγματικά.

Για την ακρίβεια με πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ, που μικρό, ακόμη κι αν μιλάμε για ποδοσφαιριστή που κερδίζει κάμποσα, δεν το λες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x