Stoiximan Super League

Εκδικάστηκε η υπόθεση για τα επεισόδια στο OAKA - Ακόμα και σήμερα η απόφαση!

Εκδικάστηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League η υπόθεση που αφορά για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και η απόφαση αναμένεται μέσα στην ημέρα.

Εκδικάστηκε η υπόθεση για τα επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ με τις δυνάμεις της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό και όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς εκτός απροόπτου αναμένεται απόφαση από την Επιτροπή ακόμα και σήμερα.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ συνομολόγησε για το κατηγορητήριο που αφορά τα υβριστικά συνθήματα και άναμμα καπνογόνων, αλλά φυσικά εξέφρασε τις ενστάσεις για τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο για τα επεισόδια με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Για την «Ένωση» αγόρευσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσσάνδρου και μεταξύ άλλων, είπε «Διαφωνούμε με το κατηγορητήριο. Θεωρούμε ότι υπάρχει έλλειψη δικαιοδοσίας του δικαστηρίου, καθώς μιλάμε για επεισόδια εκτός γηπέδου. Αρνούμαστε ότι έγιναν επεισόδια μέσα στην περίφραξη του ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα μεγάλο γήπεδο, που η πρόσβασή του είναι πολύ εύκολη. Για μας πρόκειται για ένα μεμονωμένο γεγονός εκτός περίφραξης. Δεν αρνούμαστε ότι πρόκειται για οπαδούς της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι το κατηγορητήριο κάνει λόγο για αγνώστους. Οι δύο εκθέσεις δεν είναι ομότιμες. Οι παρατηρητές λένε για απροσδιόριστο χώρο. Αν θεωρείτε ότι έγινε στον εν γένει χώρο του γηπέδου, πρέπει να γίνει με διαφορετικά άρθρα. Δεν υπάρχει φθορά ξένης περιουσίας (σ.σ. κάτι μάλιστα που δέχθηκε ο δικαστής απευθείας). Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και καμία σύλληψη. Η έννοια της βιαιοπραγίας πρέπει να καθορίζεται με βάση το αθλητικό δίκαιο. Ο αθλητικός νόμος αναφέρει ότι απαιτείται υλική ενέργεια και σωματική επαφή»,

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικαστής έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά την υπόθεση και διαβάζει πολύ καλά τα ελληνικά media, καθώς σημείωσε ότι καμία ελληνική ομάδα δεν πρέπει να αισθάνεται αδικημένη από τη δικαιοσύνη και αναφέρθηκε στα δύο πιο πρόσφατα περιστατικά. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η ποινή για τα επεισόδια του παιχνιδιού Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ήταν αυτή, αφού τα επεισόδια έγιναν μία ώρα μετά τον αγώνα, ενώ για το ΠΑΟΚ-Άρης που παραδέχθηκε ότι πράγματι έγιναν σοβαρά επεισόδια ήταν για το Κύπελλο και η Επιτροπή που δίκαζε είναι διαφορετική.

«Εμείς δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω», είπε χαρακτηριστικά και πλέον αναμένεται η απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x