Champions League

Εκδικήθηκε και πάει για ανατροπή κόντρα στην αδιάφορη Μπάρτσα η Τότεναμ

Τεράστια νίκη για την Τότεναμ που πήρε τη ρεβάνς και την ισοβαθμία κόντρα στην Ίντερ (1-0) και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Καθάρισε και την πρωτιά στην έδρα της Αϊντχόφεν (1-2) η Μπαρτσελόνα.

Μεγάλη νίκη για την Τότεναμ. Οι spurs επικράτησαν 1-0 κόντρα στην Ίντερ στο Λονδίνο, την έπιασαν στην 2η θέση με 7 βαθμούς, όμως πλέον υπερτερούν στην ισοβαθμία. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Ποκετίνο φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα, η οποία εξασφάλισε και την πρώτη θέση ύστερα από τη νίκη της στην έδρα της Αϊντχόφεν με σκορ 2-1.

Καλύτερη ήταν στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ποκετίνο. Ο Σπαλέτι έδωσε χώρο στους Λονδρέζους και αυτοί τον εκμεταλλεύτηκαν παίρνοντας τα ηνία του ματς και ελέγχοντας τον ρυθμό. Η Ίντερ πιέστηκε αρκετά, στάθηκε τυχερή στο 40’ όταν ο Γουίνκς σημάδεψε το δοκάρι όμως τελικά ο Χαντάνοβιτς κράτησε το «μηδέν». Στο δεύτερο ημίχρονο το άγχος ήταν εμφανές για την Τότεναμ, που σε μεγάλο βαθμό έδειχνε επηρεασμένη. Η Ίντερ μπορεί να μην απείλησε ουσιαστικά τον Γιορίς, ωστόσο, έδειχνε αρκετά καλά στην άμυνα. Τελικά στο 80’ λύγισε, καθώς ο Οριέ έκανε όμορφη κούρσα, έσπασε στον Ντέλε-Άλι, ο οποίος έδωσε έτοιμο στον Έρικσεν το 1-0 που διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.



Μαγική εικόνα ήταν το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο στο «Philips Stadion». Η άμυνα των Καταλανών έμπαζε όμως οι Ολλανδοί κατάφεραν να σημαδέψουν τρεις φορές το δοκάρι του Τερ Στέγκεν. Η Μπαρτσελόνα κι αυτή σαφώς δημιούργησε ευκαιρίες όμως οι Ολλανδοί έδιωξαν δύο φορές πριν η μπάλα περάσει την γραμμή της εστίας τους. Στο δεύτερο ο Μέσι ανέλαβε δράση και ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Ντεμπελέ και άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό. Πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά ο Μέσι εκτέλεσε ένα φάουλ ο Πικέ έβαλε το πόδι του, έκανε το 2-0 καθαρίζοντας την πρώτη θέση για την ομάδα του Βαλβέρδε, που στη συνέχεια έβγαλε το πόδι απ’ το γκάζι. Στα τελευταία λεπτά πάντως το παιχνίδι έγινε ροκ αφού η PSV με ωραία κεφαλιά του Ντε Γιονγκ (82’) ξαναμπήκε στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφερε να κάνει το θαύμα.



Η βαθμολογία στον 2ο όμιλο:
1.Μπαρτσελόνα 13
2.Τότεναμ 7
3.Ίντερ 7
4.PSV 1

Η επόμενη αγωνιστική (6η):
Τρίτη 11/12
Μπαρτσελόνα-Τότεναμ (22.00)
Ίντερ-Αϊντχόφεν (22.00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x