Champions League

Έκκληση Γκουαρντιόλα στους οπαδούς της Σίτι για συμπαράσταση

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο και να μην γιουχάρουν τον ύμνο του Champions League.

Παρά την επιβλητική με 4-0 νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γκλάντμπαχ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε παράπονα. Όχι όμως από τους ποδοσφαιριστές αλλά από τους φιλάθλους της ομάδας.

Το μισοάδειο γήπεδο ήταν μια απογοητευτική εικόνα για τον Ισπανό τεχνικό ο οποίος αναφέρθηκε και στην αποδοκιμασία κατά την διάρκεια του ύμνου του Champions League από όσους βρέθηκαν εκεί: «Οι οπαδοί μας πρέπει να ξέρουν ότι παίζουμε για εκείνους. Είναι η δουλειά μας, αλλά δεν έχουμε λόγο να βρισκόμαστε εδώ αν εκείνοι λείπουν. Οι οπαδοί μας πρέπει να ξέρουν ότι τους χρειαζόμαστε στο Champions League. Στην Premier League όλοι έρχονται αλλά στο Champios League όχι. Τους χρειαζόμαστε ώστε να αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Με τους φιλάθλους μας και το τραγούδι τους, είμαστε δυνατότεροι», τόνισε.

Ο προπονητής της Σίτι εξέφρασε την ελπίδα πως το “Etihad” θα είναι γεμάτο στις επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας με Μπαρτσελόνα και Σέλτικ, ώστε να βοηθήσουν στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. «Σε 3-4 εβδομάδες, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου (ο Μέσι) θα είναι εδώ. Θα είναι ο Λουίς Σουάρες και ο Νεϊμάρ και η Μπαρτσελόνα και θα πρέπει να το απολαύσουμε. Ο κόσμος με ακούει και ξέρω ότι θα το κάνουν» κάτεληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x