Europa League

«Έκλεισαν» με τεσσάρες Μπράγκα, Γουλβς

Με νίκες ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους στην έκτη αγωνιστική του 11ου ομίλου του Europa league οι Μπράγκα και Γουλβς κόντρα σε Σλόβαν και Μπεσίκτας και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «32».

Η Μπράγκα νίκησε 4-2 τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα και η Γουλβς 4-0 την Μπεσίκτας στο «Μολινό» για την έκτη αγωνιστική του 11ου ομίλου του Europa League και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «32» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σλόβαν-Μπράγκα 2-4
Στο 42’ ο Σπόραρ συνδυάστηκε με τον Ντάνιελς και έκανε το 1-0. Στο 44’, ο Φραντσίσκο έβγαλε τη σέντρα και ο Ρουί Φόντε ισοφάρισε για τους Πορτογάλους. Στο 70’, ο Σπόραρ έκανε την μπαλιά στον Ράσαλα και αυτός έκανε το 2-1.

Στο 72’, ο Φραντσίσκο με ατομική προσπάθεια μέσα στην περιοχή έκανε το 2-2. Η ανατροπή ήρθε στο 75’ με το πλασέ του Ρικάρντο Ορτα μέσα στην περιοχή. Στο 93’, ο Παουλίνιο, μετά από σέντρα του Φρασέρτζιο μέσα στην περιοχή, με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-4.

Γουλβς-Μπεσίκτας 4-0
Στο 58’, ο Ζότα, μετά από ωραίο συνδυασμό των συμπαικτών του, έκανε το 1-0. Στο 63’, ο Ντέντονκερ σούταρε με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ζότα πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-0.

Στο 67’, κόρνερ του Μουτίνιο και ο Ντέντονκερ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0. Στο 69’, συρτή σέντρα του Μπούουρ και ο Ζότα πλάσαρε σε κενή εστία για να κάνει το 4-0.


Βαθμολογία:
Μπράγκα 14

Γουλβς 13

Σλόβαν 4

Μπεσίκτας 3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x